ONS AANBOD

Maximale flexibiliteit

Binnen onze community bieden wij jou maximale flexibiliteit tegen minimale kosten. Of je nu op zoek bent naar een eigen kantoor, een inspirerende vergaderruimte, een flexwerkplek in onze co-workingspace óf een eventlocatie:
De Greswaren biedt het allemaal.

24 x flexwerkplek
3 x unieke kubuskantoren
7 x vergaderruimte
Events & congressen

Flexwerkplekken

Onze flexwerkplekken bevinden zich in onze prachtige communityruimte. Wij vinden dat flexwerkplekken ook écht flexibel moeten zijn. Daarom kun je een plek boeken voor een dagdeel, maar kun je ook voor langere tijd een reservering doorgeven. Onze tarieven zijn net zo flexibel. Je zit dus nergens aan vast als jij dat niet wil.

Wij bieden jou alles wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen. Van wifi, voldoende stopcontacten tot een overlegruimte en relaxplekken. Samen met gelijkgestemden kun jij dus direct aan de slag. En waar je ook gaat: goede koffie is altijd dichtbij!

Kantoren en overlegruimten

Werk je als ZZP’er of start-up/scale-up graag samen met anderen, maar ervaar je wel graag de luxe van een eigen kantoor? Dan zit je bij De Greswaren goed! Op onze unieke locatie bieden wij drie kantoorruimtes aan voor 2 tot 4 personen. Wij proberen jou zoveel mogelijk te ontzorgen en restaurant De Gresbuus biedt fantastische horeca-mogelijkheden. Zo leent De Greswaren zich ook uitstekend voor de ontvangst van (toekomstige) klanten.

De kantoorruimtes zijn per uur, dagdeel, week of jaar te huren. Of je dus een productieve brainstormsessie wilt houden of van De Greswaren jouw thuisbasis wil maken: wij heten jou van harte welkom!

Vergaderzalen & events

Ook voor het organiseren van een bijeenkomst, vergadering, presentatie of congres zit je bij De Greswaren goed. In onze zeven vergaderruimten kun je met 2 tot 40 personen terecht. Ben je op zoek naar een grotere ruimte waar plek is voor meer personen? Neem dan gerust contact met ons op, De Greswaren biedt volop mogelijkheden. Wij denken graag met jou mee!

We dragen graag ons steentje bij aan een geslaagd evenement. Zo kunnen wij desgevraagd presentatie-apparatuur regelen en wordt er catering aangeboden door ons restaurant De Gresbuus. Maatwerk is daarbij altijd mogelijk. Dat geldt ook voor onze openingstijden – voor jou openen we graag langer onze deuren!

 

ERVARINGEN

Menu