ONTMOET IN DE GRESWAREN

Maximale gastvrijheid

De Greswaren vormde ooit het hart van de kenmerkende greswarenindustrie in Limburg.
Na een grootschalige restauratie is de voormalige fabriek in oude luister hersteld. Nu zijn buurtbewoners, wandelaars, fietsers en toevallige voorbijgangers van harte welkom om elkaar opnieuw te ontmoeten in het nieuwe hart van Reuver.

De Gresbuus

Bij De Gresbuus kun je terecht voor een smakelijke lunch, pannenkoeken in de avonduren, high tea en natuurlijk echte Limburgse vlaai met goede koffie. Daarnaast vormt De Greswaren ook mogelijkheden als trouwlocatie of locatie voor een bedrijfs- of personeelsfeest, babyborrel of koffietafel.

De Gresbuus is gestart in deze bijzondere tijd waarin het COVID-19 virus de waan van de dag bepaalt. Toch wil De Gresbuus Reuver en omgeving laten kennismaken met de mogelijkheden van onze unieke locatie én onze overheerlijke pannenkoeken!

Professionele community

Ga jij als ambitieuze ondernemer graag de samenwerking aan met andere inspirerende en harde werkers? Of zou jij jouw vakkennis graag willen overbrengen op de leerlingen van het Grescollege? Dan zit je bij De Greswaren goed! Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Menu