ONZE BEWONERS

De Greswaren is een thuis voor onze vaste bewoners

De Gresbuus is gestart vanuit een passie voor gezelligheid en lekker eten. Bij ons kun je terecht voor een smakelijke lunch en pannenkoeken in de avonduren. Daarnaast biedt onze unieke locatie ook mogelijkheden als bijvoorbeeld trouwlocatie, bedrijfs- of personeelsfeesten, babyborrels en koffietafels.
www.degresbuus.nl

Het Grescollege in Reuver (gemeente Beesel) is een kleinschalige school waar het kind centraal staat. We bieden omgevingsgericht onderwijs: jongeren leren van docenten, van elkaar en van externe professionals in praktijkgerichte opdrachten.
www.grescollege.nl

PUUR Theater is een theatergroep voor de jeugd tussen 7 en 23 jaar. We bieden diverse disciplines binnen het theatervak. Naast grote toneelproducties verzorgen we het hele jaar door ook kleinere optredens binnen de gemeente en is er ruimte voor improvisatie, ontdekking, dans, zang of zelfs acrobatiek.
www.puurtheaterreuver.nl

Joëldig Media helpt zijn klanten met meer (online) zichtbaarheid. Je kunt bij Joëldig Media in De Greswaren terecht voor online marketing, (video)contentcreatie en design.
www.joeldigmedia.nl

Bonsaivereniging Noord- en Midden-Limburg is een zelfstandige vereniging en heeft tot doel de bonsaikunst in de ruimste zin van het woord uit te oefenen en te promoten. Dat doen we onder andere door het onderrichten en stimuleren van onze leden over alle aspecten van de Bonsaikunst.
www.bonsaivereniging-nml.nl

Menu